Zakaj izbrati PB8?

Ko boste kupovali izdelek s koristnimi bakterijami, bodite pozorni na naslednje lastnosti:

  • veliko število bakterij na obrok

  • prisotnost različnih sevov bakterij

  • da po možnosti vsebuje tudi inulin

  • cena + število kapsul v škatlici

Dopolnilo PB8 vam ponuja najboljše razmerje med kvaliteto in ceno. Nikjer na trgu ne boste dobili izdelek s 14 milijardami bakterij, 8 različnimi sevi in vsebnostjo inulina po tako dostopni ceni. PB8 ni zaman najbolj priljubljen izdelek z mlečnokislinskimi in bifidobakterijami v ZDA - ena od zaslug gre tudi njegovi ceni.

 

1. Kar 14 milijard kultur na obrok 

Ko boste izbirali dopolnilo, ki vsebuje koristne bakterije, je ena od najpomembnejših lastnosti številko koristnih bakterij. Naj vas ne zavedejo številke kot npr. 100 milijonov kultur. Na prvi pogled se sliši veliko, a to je dejansko samo 0,1 milijarde bakterij. PB8 vsebuje kar 14 milijard na obrok (2 kapsuli). Le tako veliko število koristnih mlečnokislinskih bakterij je zagotovilo, da bodo preživele dolgo pot preko želodca do črevesja.

 

 

2. PB8 vsebuje kar 8 sevov bakterij

Veliko izdelkov na trgu vsebuje samo od enega do dva seva koristnih bakterij. PB8 vsebuje kar 8 različnih sevov koristnih bakterij, od tega tudi dva najmočnejša in najpomembnejša (Lactobicillus acidophilus in Bifidobacterium bifidum).  Preberite več o tem, katere seve vsebuje PB8.

 

3. PB8 vsebuje tudi inulin

Inulin je hrana za koristne bakterije. Le malo izdelkov s koristnimi bakterijami na našem trgu vsebuje tudi inulin.

Kaj je to inulin?

 

4. PB8 je najbolj priljubljen v ZDA - na trgu je več kot 25 let

ZDA so država z najbolj razvitim trgom za prehranska dopolnila. Posledično je tam največja tudi konkurenca med proizvajalci. PB 8 je na trgu več kot 25 let in je najbolj priljubljeno dopolnilo z acidophilus in bifido bakterijami v ZDA. Tako dolga prisotnost na trgu pa je dokaz, da mu uporabniki zaupajo. Več miljonov rednih uporabnikov po celem svetu je zagotovilo, da boste izbrali kvaliteten proizvod.

 

5. Odlična kakovost po dostopni ceni

Verjetno največja prednost PB8 je njegova cena. Na trgu boste zaman iskali dopolnilo s toliko rodovi in s tako količino bakterij na serviranje. Prav dostopni ceni gre zasluga za izjemno priljubljenost PB8 med uporabniki. Na voljo tudi ugodni paketi za večmesečno uporabo.

Preverite ceno za PB8!

 

6. Brez dodatkov in alergenov

PB8 ne vsebuje umetnih barvil, arom in konzervansov, ne vsebuje pšenice (glutena), jajc, arašidov, oreščkov, soje ali soli. Brez laktoze.

 

BREZ
SOJE

BREZ
OREŠČKOV

BREZ
GLUTENA

14 milijard koristnih bakterij

8 različnih sevov